Međunarodna konferencija Zagreb Invest 2019

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH Vas obaviještava da će se Međunarodna konferencija Zagreb Invest 2019. održati 15.04.2019. godine u hotelu Westin u Zagrebu (Kristalna dvorana-prizemlje).

Hrvatska je najmlađa članica EU-a i raspolaže značajnim poslovnim resursima koje namjerava dodatno mobilizirati u cilju postizanja viših stopa gospodarskog rasta po uzoru na razvijene članice EU-a koje su uspješne u privlačenju investitora i kreiranju pozitivne ulagačke klime. Cilj ove velike ulagačke konferencije je upravo predstavljanje investicijskog potencijala u Republici Hrvatskoj.

ZAGREB INVEST pruža ulagačima mogućnost povezivanja s lokalnim privatnim i institucionalnim partnerima, fondovima, malim/srednjim tvrtkama kao i s velikim korporacijama, regulatorima, odvjetnicima i konzultantima. Kroz interaktivna predavanja, panele i analize od strane važnih poslovnih dionika te individualne sastanke, omogućit će se neposredan kontakt tvrtki i investitora, kao i uvid u trendove na svjetskom i domaćem tržištu.

Konferencija nudi presjek dosadašnjih ulagačkih iskustava i desetine prioritetnih projekta u pripremi, koji se temelje na konkurentnim resursima, uključujući kvalificiranu radnu snagu, dobru prometnu povezanost i ohrabrujuće prognoze rasta.

Programski naglasci:
– Kako pokrenuti ulagački projekt u Hrvatskoj i kakve stope povrata se mogu očekivati?
– Koji sektori nude najbolje uvjete i prilike za održivo ulaganje?
– Kakve su cijene nekretnina, tvornica i industrijske infrastrukture?
– Pojašnjenje poreznih olakšica i poticaji za ulagače iznad 5 mil. EUR
– Tko može posredovati u pripremi ulagačkih projekata?
– Kakve su plaće, tržište radne snage, kvalifikacijska struktura i obrazovni sustav?

Posebne mogućnosti: *B2B razgovori s inozemnim investitorima / *Predstavljanje domaćih projekata

Više informacija o Konferenciji možete pogledati na priloženom Flayer-u, a za više detalja molimo da kontaktirate na tel. +385 1 6329 111 ili na office@inninvest.eu.

Prilog

Prijava