Konferencija o ekonomiji Montenegro 2021

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da Privredna komora Crne Gore organizuje Konferenciju o ekonomiji, koja je od 2010. godine prepoznata kao izuzetno važan ekonomski događaj u Regionu, kako sa aspekta aktuelnosti tema koje pokreće sa govornicima na najvišem nivou, tako i mogućnosti poslovnog povezivanja, kao dodatne vrijednosti.
Konferencija o ekonomiji Montenegro 2021, koja će se održati 2. i 3. decembra 2021. godine. u hotelu Splendid, u Budvi, pokušaće da, u okviru glavne teme „Resetovanje ekonomije nakon pandemije COVID-19”, razmotri pitanja važna za ekonomsku budućnost ovih prostora. Ovogodišnju konferenciju otvoriće Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić.

Budući da se u isto vrijeme održava i Samit šefova vlada Centralno evropske inicijative, kojim Crna Gora zaključuje predsjedavanje istom, Konferencija o ekonomiji Montenegro 2021 će biti i  prilika da sa visokog nivoa čuju i poruke o budućim očekivanjima u svim sferama života.

Kao i prethodnih godina, učesnici predtojećeg događaja biće i donosioci odluka, uvaženi ekonomski stručnjaci, predstavnici akademske zajednice, privrede i drugi. Uslijed složenosti epidemiološke situacije ovogodišnje izdanje Konferencije organizuje se u hibridnom formatu, slijedom čega pozivamo zainteresovane da Konferenciju pratite on-line.

Pored praćenja panela posredstvom on-line platforme omogućeno je i zakazivanje B2B susreta sa učesnicima iz Crne Gore i zemalja članica CEI.

Molimo zainteresovane da se za praćenje skupa prijave putem LINKA. Nakon zaprimanja prijave, učesnici će dobiti pristup platformi, putem koje se mogu registrovati za učešće na CEI Biznis forumu, koji se realizuje on-line, te zakazivati B2B sastanke.

Nacrt programa

Share This