JAVNI POZIV za podnošenje ponuda za kupnju nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske

 

 

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Republike Hrvatske, objavilo je 23. lipnja 2021. godine JAVNI POZIV za podnošenje ponuda za kupnju nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske u k.o. Lukoran -ugostiteljsko-turistička zona „Mačjak-Šumljak“ na otoku Ugljanu. Poziv je objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine i Hrvatske gospodarske komore, a u skraćenom obliku objavljen je i u Jutarnjem listu.

ROK ZA PODNOŠENJE PONUDA: 15. rujna 2021. do 10:00 sati. Kao dan predaje smatra se dan zaprimanja ponude u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Ponude zaprimljene u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine nakon 10,00 sati 15. rujna 2021. smatrat će se zakašnjelim ponudama i neće se razmatrati.

Javno otvaranje ponuda održat će se u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb, Ulica Ivana Dežmana 10, 15. rujna 2021. u 12,00 sati. Za razgledanje nekretnine potrebno je iskazati interes putem e-pošte: natjecaj@midim.hr.

Dostavljamo tekst javnog poziva s popratnom dokumentacijom.

https://imovina.gov.hr/vijesti/javni-poziv-br-4-21-k-o-lukoran-ugostiteljsko-turisticka-zona-macjak-sumljak-na-otoku-ugljanu/2801

https://www.opcina-preko.hr/urbanisticki-planovi-uredenja/

Share This