Ispitivanje interesa za saradnju sa Rumunijom

 

 

Tokom nedavne posjete delegacije Ambasade Rumunije u BiH Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH, izražen je obostrani interes za unapređenje ekonomske saradnje između Bosne i Hercegovine i Rumunije.

U cilju uspostavljanja kontakata i potencijalne poslovne saradnje bh. i rumunskih kompanija i unapređenja ekonomske saradnje Bosne i Hercegovine sa Rumunijom, Spoljnotrgovinska komora BiH poziva bosanskohercegovačke kompanije da iskažu svoj interes ispunjavanjem ankete na sljedećem linku.

Nakon ispitivanja interesa i sumiranja rezultata, a u slučaju zainteresovanosti bh. privredne zajednice, radilo bi se na organizaciji događaja adekvatnih za povezivanje privrednika dvije zemlje.

S toga Vas molimo, da odvojite nekoliko minuta Vašeg vremena, ispunite upitnik i time date svoj doprinos ovoj aktivnosti.

Krajnji rok za ispunjavanje ankete je 25. avgust 2023. godine.

Kontakt osoba:
Stanislava Perišić
e-mail: [email protected]
Tel: 033 566 242

Napomena: U slučaju problema kod otvaranja linka, molimo Vas da sljedeći link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJmOg0AZ5RzdxsDtQhX537OPICQuzrlUXjkgPsEvO5pyhVOQ/viewform?usp=sf_link prekopirate u pretraživač i direktno otvorite.