Druga info sesija Regionalnog challenge fonda u Bosni i Hercegovini

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine  poziva na informativnu sesiju povodom objavljivanja prvog poziva za podnošenje izjava o zainteresovanosti koju organizuje Regionalni challenge fond  , a koja će se održati u utorak, 16. marta od 10.00 – 11.30 časova, putem Zoom platforme.
Tokom sesije, tim Jedinice za upravljanje projektom i predstavnici Komore će predstaviti prvi javni poziv i detaljno pojasniti kriterije i uslove prijavljivanja.
Ukoliko ste propustili prvu informativnu sesiju, ili pak želite da ponovo čujete osnovne informacije o aktuelnom pozivu i dobijete odgovore na pitanja koja su se javila u međuvremenu, možete se blagovremeno registrovati putem linka: Webinar Registration – Zoom. U okviru formulara za registraciju moći ćete i da unesete pitanje za paneliste.

Regionalni challenge fond je novi program koji za cilj ima da poveća produktivnost i konkurentnost kompanija iz šest ekonomija Zapadnog Balkana.
Fond nastoji da doprinese unapređenju kvaliteta i relevantnosti stručnog obrazovanja i obuke za tržište rada tako što će finansirati ulaganja u opremu i infrastrukturu odabranih projekata dualnog obrazovanja koji se sprovode u partnerstvu ustanova i organizacija koje pružaju stručno obrazovanje i obuku i kompanija . Više informacija o Fondu i aktuelnom konkursu dostupno je na internet stranici www.rcf-wb6.org
Fond je nastao na inicijativu njemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), delegiran je Njemačkoj razvojnoj banci KfW, a glavni implementacioni partner je Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (ZB6-KIF), zajednička incijativa privrednih komora iz regiona.

Događaj će se odvijati na lokalnom jeziku, dok će simultani prevod na engleski biti obezbijeđen od strane organizatora.

Poziv