Dopredsjedniku Vukoviću uručena zahvalnica Udruge “Prsten”

Danas je u hotelu Adria Ski na Kupresu održana izvještajno – izborna Skupština Kluba poduzetnika Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata “Prsten”, na kojoj je nazočio dopredsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr. sc. Vjekoslav Vuković.

Na samom početku Skupštine izvještaj o radu i financijsko izvješće podnio je gdin Marijan Klaić, koji je ulogu predsjednika obavljao od 2019 do 2022.godine.

Prisutne su nakon toga pozdravili predsjednik HDZ-a gdin Dragan Čović, te Ivica Nuić predsjednik Kluba gospodarstvenika udruge PRSTEN iz Zagreba, a među zvanicama su bili i predsjednik FBIH Marinko Čavara, predsjednik HKD Napredak gdin Nikola Čića, te brojni drugi uvaženi gosti.

Nakon uvodnih riječi, krenula je izborna Skupština dopredsjednika udruge i članova Upravnog odbora, te novog Nadzornog odbora i Suda časti, te izbor novog Predsjednika, za kojeg je izabran gdin Svjetlan Stanić, vlasnik Stanić grupacije i brojnih firmi u BiH i Hrvatskoj.

Dopredsjednik Vuković je u ime Komore primio zahvalnicu za donaciju financijskih sredstava u realizaciji projekta prikupljanja financijske pomoći za stradale od potresa u Petrinji.