Dopredsjednik Vuković posjetio EMSOL d.o.o.

Dopredsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr.sc. Vjekoslav Vuković posjtio je tvrtku EMSOL d.o.o. u Mostaru i razgovarao sa Borisom Vicanom, jednim od osnivača tvrtke. Tokom posjete razgovarano je o aktualnim projektima i razvojim planovima.

Osnovna djelatnost tvrtke EMSOL d.o.o. , kako je istaknuto na sastanku, je održavanje dizaličnih i elektro-strojnih sklopova/sustava, te projektiranje novih ili modernizacija starih industrijskih postrojenja.

-Naš najveći resurs su upravo naši zaposlenici i poslovni suradnici koji raspolažu bogatim i sveobuhvatnim višegodišnjim iskustvom u poslovima industrijskog održavanja- kazao je Boris Vican tokom sastanka i dodao da tvrtka EMSOL d.o.o. nudi servis, održavanje, ispitivanje, rekonstrukcije, modernizacije i optimizacije sustava.

On je kazao da stručni tim, koji je dostupan 24/7,  brine o visokoj razini sigurnosti i pruža brigu o redovnom nadzoru kako bi se na vrijeme uočile neispravnosti i spriječili mogući veći kvarovi.  Takođe, u slučaju kvara koji je nemoguće otkloniti odmah (primjerice, radi nabave rezervnih dijelova ili odnosa s osiguravajućom kućom) privremeno otklanjaju kvar kako bi došlo do što kraćeg zastoja u redovnom radu linija ili pojedinačnih uređaja.