Digitalno studijsko putovanje na temu „Samostalno snabdijevanje industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora energija“ od 29. do 31.03.2021. godine

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od strane Predstavništva njemačke privrede u Bosni Hercegovini (AHK) da je u toku prijava za digitalno studijsko putovanje na temu „Samostalno snabdijevanje industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora energija“ koje će se održati od 29. do 31.03.2021. godine u online (Zoom platforma) formatu. Navedeno studijsko putovanje se održava u okviru programa podrške saradnje “Mittelstand Global – Exportinitiative Energie”, koju raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke., dok program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Cilj organizovanja studijskog putovanja je unapređenje razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i kompanija zainteresovanih za oblasti snabdijevanja energijom industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora, ali i radi uspostavljanja novih poslovnih kontakata.

Studijsko putovanje će se održati na njemačkom jeziku uz simultani prijevod. Više informacija o programu i studijskom putovanju možete pronaći u prilogu i OVDJE.

Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Pristupni link za konferenciju će biti dostavljen prijavljenim kompanijama nekoliko dana prije termina održavanja studijskog putovanja.

Digitalno studijsko putovanje na temu „Samostalno snabdijevanje industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora energija“ od 29. do 31.03.2021. godine

Share This