BH. kompanije izlažu na sajmu ELMIA u Švedskoj

 

 

Kompanije iz Bosne i Hercegovine izlažu na štandu Vanjskotrgovinske /Spoljnotrgovinske komore BiH na Međunarodnom sajmu podugovaranja ELMIA Subcontractor koji je otvoren 14.11.2023. u Jonkopingu u Švedskoj.

Ove godine, na štandu VTK/STK BiH, površine 65 m2, koji se nalazi u Hali B broj štanda B06:110, bit će predstavljeno pet bh. kompanija: Kolektor Laktaši, Emerus Široki Brijeg, SIK Mostar, Bojo-Metal Kiseljak i My Components Sarajevo.

ELMIA Subcontractor vodeći je događaj za podugovaranje za Sjevernu Evropu i najveći u Švedskoj te privlači sve kompanije povezane sa švedskom kooperantskom industrijom. Izlagači na sajmu žele prikazati novosti o proizvodima i inovacije, što ga čini odličnom prilikom za otkrivanje trendova i inspiracije za nova rješenja.

Održava se svake godine u Jonkopingu i privlači hiljade posjetioca i izlagača iz cijelog svijeta. U sajamskom prostoru površine 34.000 m2, događaji i sastanci pružaju posjetiteljima, izlagačima i organizatorima mogućnost susrete i umrežavanja.

Share This