B2B susreti na Jahorini – „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima”

Juče su u Hotelu Termag na Jahorini održani još jedni B2B susreti „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima”, koje organizuju Poslovne novine i LRC, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne I Hercegovine, a uz podršku Ziraat Bank BH i logističkog partnera Express Courier UPS-a. Prisutne je ispred Komore pozdravio zamjenik generalnog sekreata Nihad Bajramović.

Svrha networkinga je izgradnja čvrstih, dugotrajnih i obostrano korisnih odnosa koji su itekako važni u svijetu biznisa. U vrijeme pandemije, kada je neophodno iz dana u dan pridržavati se epidemioloških mjera u svim sferama života i, uz to, voditi uspješan biznis, povezivanje sa stručnjacima iz bliskih djelatnosti, novim kupcima i potencijalnim klijentima dobija na značaju.
Povezivanje komapnija je neprocjenjivo u svakom biznisu i upravo se zato i ovaj put tražilo mjesto više. Priliku da se predstave jedni drugima, razmijene znanja i iskustva te sklope poslovna prijateljstva imali su direktori i vlasnici više od 30-tak firmi iz BiH koji su došli iz različitih sektora.

Kroz razgovore su svoje poslovne interese ovaj put unaprijedili predstavnici kompanija: Milkprocessing d. o. o. Sarajevo; Maher d. o. o. Sarajevo; Herbal Spa i Caribou coffee iz Sarajeva; Tehnološki park Intera Mostar; Konzum d. o. o. Sarajevo; BHone Trade&Consalting d. o. o. Kalesija; JP RTV Zenica d. o. o. Zenica; Lipe gradnja d. o. o. Zavidovići; Connecta d. o. o. iz Sarajeva i agencija LRC Inkasso.

Tokom predstavljanja moglo se čuti zašto su ove kompanije uvijek korak ispred konkurencije i u čemu su najbolje.
Ovo je bila i prilika da se direktorima kompanija Establish d. o. o., StanPromet d. o. o. iz Sarajeva, Dwelt d. o. o. iz Banja Luke dodijeli LRC certifikat bonitetne pouzdanosti.