Poziv na poslovni forum „Francuska – Zapadni Balkan: proizvodnja, lanci snabdijevanja i ESG prakse”

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu u Bosni i Hercegovini da će se 13. i 14. juna 2024. godine u Beogradu održati forum „Francuska – Zapadni Balkan: proizvodnja, lanci snabdijevanja i ESG prakse”. Poslovni forum organizira Francusko-srpska privredna komora u saradnji sa Ambasadom Francuske u Beogradu i savjetnicima Francuske za vanjsku trgovinu, a Forum će otvoriti francuski ministar za vanjsku  trgovinu, ekonomsku atraktivnost i dijasporu Franck Riester.

Forum će okupiti francuske kompanije i kompanije iz šest zemalja Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Albanija i Kosovo) kako bi uspostavio dijalog između francuskih kompanija i onih sa Zapadnog Balkana, identificirao kapitalne projekte i ojačao regionalnu saradnju. Očekuje se učešće više od 200 kompanija.

U okviru Foruma bit će održani sektorski okrugli stolovi, konferencija i b2b sastanci, a Forum pruža i odličnu priliku za umrežavanje i uspostavljanje kontakata s kompanijama iz Francuske i Zapadnog Balkana.

Učešće na Forumu je besplatno za jednu osobu / predstavnika kompanije osim za određene uslužne djelatnosti (npr. konsultanti, advokati, i sl.). Više informacija kao i program i prijavni obrazac za događaj mogu se pronaći na web stranici https://fwbbusinessforum.talkb2b.net.

Share This