Podrška VTK BiH- Brand Gazzda na sajmu u Stockholmu

Bosanskohercegovačka kompanija Yield d.o.o. sa svojim brandom Gazzda predstavila se na ovogodišnjem sajmu Stockholm Furniture & Light Fair, najvažnijoj sajamskoj  manifestaciji za tržište Skandinavije kada je u pitanju dizajnirani namještaj.

“Ovo je nasa četvrta godina sudjelovanja na sajmu namještaja u Stockholmu. Svake godine se trudimo da predstavimo bh. dizajn u što boljem svjetlu i koliko možemo vidjeti, reakcije posjetitelja i kupaca su odlične. Posebno se veselimo pozitivnim reakcijama koje su dobili novi proizvodi iz Fina kolekcije, kao i proizvodi Teska stol, Ava stol i Tica asesoar, koje smo predstavili na sajmu po prvi put”, utisci su firme Yield/ Gazzda nakon uspješno realiziranog nastupa.

Nastup firme Yield d.o.o. na sajmu u Stockholmu, održanom u periodu od 4-8. februara 2020. godine, podržala je i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine kroz projekat “Podrška individualnim nastupima MSP-a iz BiH na sajmovima u zemljama EU” u sklopu  Mehanizma za podršku implementaciji strategija razvoja MSP (SIEM) Evropskog okvira za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH, a provodi Eda – Agencija za razvoj preduzeća iz Banjaluke.