Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da će se virtuelna konferencija “Applied Artificial Intelligence Conference” održati 11. maja 2020. godine.

Konferencija “Applied Artificial Intelligence Conference” je B2B-susret, koji povezuje korisnike i punuđače rješenja vještačke inteligencije. Težište konferencije je razmjena iskustava o primjeni vještačke inteligencije u preduzećima.

Ove godine se konferencija Applied Artificial Intelligence Conference održava virtualno – to znači da se cjelokupni program, uključujući predavanja, B2B-sastanke svih učesnika, radionice kao i umrežavanje učesnika odvija onlajn, tj. učešće se odvija pomoću pametnog telefona ili tableta. Za preduzeća, koja bi da upotpune svoj lični profil i koji bi proaktivno željeli da sudeluju u virtualnim sesijama umrežavanja, učešće je besplatno.

ADVANTAGE AUSTRIA organizuje konferenciju Applied Artificial Intelligence Conference u saradnji sa mrežom Enterprise Europe Network i AI Austria. Očekuju se oko 600 učesnika iz 25 zemalja. Među učesnicima biće renomirani međunarodni stručnjaci kao što je Eng Lim Goh, Senior Vice President preduzeća HPE, koji je pionir u oblasti informatike, a iz Montreala, mjestu koje je žarište kada je u pitanju vještačka inteligencija, pridruži će se g. Alex Shee, rukovodilac kancelarije generalnog direktora i sekcije za razvoj preduzeća Element AI, koje je jedno od vodećih preduzeća iz ove oblasti.

Pored unapred ugovorenih B2B – razgovora, predavanja međunardnih vrhunskih stručnjaka i diskusija na teme kao što su: uspješni izvoz, održivost i etika kao i lokacija i konkurencija, učesnici će moći podrobnije da razrade ove teme u okrivu specijalnih radionica.

Sve više preduzeća razmatraju mogućnost primejne inteligentnih i samoukih tehnologija, koji bi im bili od pomoći pri povećanju prometa i dobiti. Efikasna primjena prave tehnologije na pravom mestu obezbedila bi značajnu prednost nad konkurencijom.

Saznajte na konferenciji Applied Artificial Intelligence Conference koje prednosti krije ovakva vrsta razvoja za Vaše preduzeće .

Učešće na konferenciji je besplatno a konferenciji mogu prisustvovati kako preduzeća tako i istraživački centri.

Potrebno je samo da se ovde prijavite i postavite svoj profil: https://aaic2020.b2match.io/signup