Poziv za učešće na seminaru „Arbitražno rješavanje sporova“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar na temu „Arbitražno rješavanje sporova“, koji će se održati 25.02.2020. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Cilj seminara je upoznavanje privrednih subjekata s arbitražnim načinom rješavanja sporova – sigurnom, brzom, efektivnom i efikasnom alternativnom metodom  rješavanja sporova.

Seminar je namijenjen svima koji u cilju prodaje, kupovine, razvoja poslovnih odnosa, pregovaraju i sklapaju ugovore s drugim pravnim ili fizičkim osobama, kojima između ostalih reguliraju i moguće načine rješavanja eventualnih sporova proizašlih iz ili temeljem zaključenih ugovora.

Učešće na seminaru je besplatno za sve učesnike koji blagovremeno popune online prijavni obrazac, najkasnije do petka, 21.02.2020. godine do 14:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa ovom edukacijom možete pronaći u Pozivnom pismu i Programu (prilog) ili kontaktirati broj telefona 033/566-204.

Kontakt osoba je gdin. Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Vanjskotrgovinskoj komori BiH (mirza.konjo@komorabih.ba).

Pozivno pismo

Program seminara

Prijava učešća