Poziv za učešće na događaju Virtual B2B Torino FashionMatch 2020

 

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator Evropske preduzetničke mreže za Federaciju Bosne i Hercegovine poziva zainteresirane da uzmu učešće u virtualnom B2B događaju Torino FashionMatch 2020 .

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH je koorganizator navedenog događaja, putem kojeg se bh. kompanijama pruža prilika da ostvare poslovne sporazume unutar modne industrije.

B2b organizuje Unioncamere Piemonte kao članica Evropske preduzetničke mreže – Enterprise Europe Network (EEN) i članica Sektorske grupe za tekstil i modu. Događaj je namijenjen povezivanju evropskih proizvođača mode i tekstila kako bi se poboljšale mogućnosti i komercijalna partnerstva prilikom pronalaženja partnera za zajedničke projekte, istraživanje novih tržišta, kao i razmjena znanja, ideja i inovacija.

– Za četiri godine događaj je stvorio relevantne priče o uspjehu i omogućio klijentima da uspostave međunarodne kontakte i poslovna partnerstva;
– B2B će Vam pomoći da upoznate potencijalne poslovne i tehnološke partnere na unaprijed zakazanim sastancima;
– Događaj je proglašen od strane Evropske komisije i EASME (Izvršne agencije za mala i srednja preduzeća) kao najbolja praksa iz 2019. godine između EEN-ovim sektorskim grupama, tokom EEN-ove godišnje konferencije 2019, u Helsinkiju.
– Događaj je namijenjen modnim dizajnerima i stilistima, prozvodnim kompanijama, trgovcima  na malo, distributerima, prodajnim agentima, modnim trgovinama, e-trgovinama, PR agencijama, kupcima, komercijalnim agentima, institucijama za istraživanje i razvoj koje su u potrazi za novim partnerstvima.

Učesnici će imati mogućnost da:

– Prisustvuju VIRTUALNIM EEN B2B sesijama gdje će se sastati sa međunarodnim kupcima, poslovnim agentima, trgovcima i novim klijentima;
– Inicirati internacionalne kontakte i saradnju sa partnerima iz inostranstva;
– Pronaći nove poslovne partnere;
– Poslušati webinare “Fashion Talks” sa međunarodnim govornicima na kojima će se dobiti najnovije informacije o modnim i tekstilnim novim tehnologijama, trendovima i inovacijama
– Povežite se – sa namjenskim APP-om – sa emisijama Torino Fashion Week 2020 u Streamingu uživo i drugim uslugama (namjenska platforma e-trgovine)

Glavni fokus 2020:

– Upoznajte lokalne komercijalne agente iz važnih italijanskih modnih trgovina;
– Upoznajte međunarodne i lokalne kupce;
– Gledajte emisije TFW modnih pista u prenosu uživo;
– Direktno emitiranje emisija + večernji intervjui stilista (emisija + dizajnerski intervju od 2 minute); Video dan (backstage + modna pista); Prilagođeni videozapisi
– Pridružite se platformi za e-trgovinu.

Događaj će se realizovati u okviru petog izdanja TORINO MODNE SEDMICE (3. – 9. oktobra 2020. godine), sedam dana međunarodnih revija, modnih pista, razgovora i radionica s međunarodnim govornicima, u organizaciji Udruženja TMODA.

U nastavku dostavljamo oficijelni link gdje možete dobiti više informacija i gdje se možete direktno registrovati: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/.

Molimo da se za sve dodatne informacije obratite Jadranki Stany, putem e-mail adrese jadranka.stany@komorabih.ba ili putem telefona 033/566-241.

 

Share This