Poziv za sudjelovanje na sajmu turizma „Danish Travel Show“

 

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se međunarodni sajam turizma „Danish Travel Show“ održati u Herningu, Kraljevina Danska, u periodu od 21. do 23. veljače 2020. godine.

Radi se o najvećem i najznačajnijem turističkom sajmu u Skandinaviji s prosjekom od preko 61.000 posjetilaca i 1.100 izlagača u zadnjih pet godina. Ove godine je planirano sudjelovanje predstavnika turističkih organizacija i agencija iz 45 zemalja uz europske i prekomorske izlagače koji su inače sudionici sajma.

Više detalja o ovom međunarodnom događaju, poput cijena unajmljivanja izložbenog prostora, rezervacija ili prijavni obrazac, možete pronaći na web stranici organizatora: www.danishtravelshow.com, odnosno dobiti putem e-maila danishtravelshow@mch.dk, tel.+459926 9926 ili e-maila jkk@mch.dk.

Skandinavci su poznati kao veliki putnici koji vole upoznavati nove destinacije, te je ovo izuzetna prilika da se bh. turoperateri predstave na ovom zahtjevnom tržištu, kao što to već nekoliko godina uzastopno rade predstavnici turističkih organizacija iz Srbije i Hrvatske.

Share This