Poziv na online radionicu na temu „Želite li bolje surađivati koristeći online alate?/Zoom platforma“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa organizacijom i-platform/Dijaspora za razvoj Bosne i Hercegovine organizira online radionicu na temu „Želite li bolje surađivati koristeći online alate?/Zoom platforma“ koja će se održati u utorak, 14.04.2020. godine s početkom u 15:00 sati.

Novonastala krizna situacija dovela je do nemogućnosti obavljanja poslova na uobičajen način. Mnogo više zajedničkog rada od sada će se obavljati putem interneta.

Online radionica će biti održana putem Zoom aplikacije/platforme. Za najbolje iskustvo korištenja Zoom aplikacije/platforme, kao i za praćenje i usvajanje znanja sa ove radionice, preporučujemo da koristite Zoom aplikaciju/platformu na laptop-u ili desktop računaru (sa video kamerom i mikrofonom). Predlažemo da prije početka radionice pročitate uputstvo koje se nalazi u prilogu. Svim prijavljenim polaznicima će na dan održavanja online radionice biti dostavljen link i šifra za pristup online radionici.

Učešće na online radionici je besplatno za sve učesnike koji izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca (prilog). Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća. Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak, 13.04.2020. godine do 16:00 sati.

Više informacija možete dobiti u pozivnom pismu, upitom na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili pozivom na broj telefona 033/566-204.

Pozivno pismo

Instrukcija za ZOOM

Prijava