Počeo online događaj mode pod nazivom: „ Fashion Match Supply 2021″

 

 

Centar za inovacije i tehnologije Sjeverne Rajne-Vestfalije (Zentrum für Innovation und Technik in Nordrhein-Westfalen) Njemačka u partnerstvu sa Evropskom preduzetničkom mrežom (EEN) i koorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN mreže u Federaciji Bosne i Hercegovine), organizuje online događaj pod nazivom: „Fashion Match Supply 2021″.

Događaj se održava u periodu od 26. do 30. aprila 2021. godine.

Prvog dana (26.04.2021.) je održana radionica na temu moda, dizajn i krizni menadžment (management), nakon čega su uslijedili online b2b sastanci. Događaj je posvećen lancima snabdijevanja u poslovanju vezanom za industriju mode, logistiku, proizvodnju i uopšte, praćenju trendova i promjena u industriji mode i tekstila.

Online događaj mode, „Fashion Match Supply 2021″ okupio je više od 576 učesnika iz preko 37 zemalja koji će imati prilike da tokom 420 unaprijed zakazanih b2b sastanka prošire svoju mrežu kontakata i da uspostave saradnju sa novim partnerima i kupcima, kao i sa dobavljačima iz sektora mode i tekstilne industrije.

Za online sastanke vlada zapaženo interesovanje i kod domaćih kompanija, pa je 22 registrovanih učesnika iz Bosne i Hercegovine uzelo učešće na različitim radionicama, predavanjima, diskusijama i iskoristiti će mogućnost prisustva na online b2b sastancima sa potencijalnim ino-partnerima. Učesnici iz Bosne i Hercegovine su do sada, zakazali 43 sastanka, koji će biti realizovani do 30-tog aprila.

Web stranica događaja je: https://fashion-match-supply-2021.b2match.io/

Share This