Škola pripreme projekata za EU fondove

[vc_row][vc_column width=”3/4”][vc_single_image image=”9284” img_size=”full”][vc_column_text]

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju organizira radionicu na temu „Kako pripremiti uspješan projektni prijedlog za EU fondove“  u trajanju od 3 dana.

Radionica je visoko interaktivna, što znači da omogućava polaznicima obuke sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o EU programima u okviru kojih potencijalni aplikanti iz Bosne i Hercegovine mogu prijavljivati projektne prijedloge.

U toku obuke polaznici imaju priliku da se upoznaju sa svim otvorenim programima EU relevantnim za kompanije, neprofitne organizacije  i druge institucije poput IPA II i HORIZON 2020, COSME kao i drugim programima EU. Pored toga, na obuci se prezentira upravljanje projektnim ciklusom od programiranja do ocjene postignuća te priprema projekta odnosno pristup logičkog okvira kao i metodologija ispunjavanja projektne aplikacije po traženim elementima. Ovaj program obuke omogućava polaznicima da usvoje teoretska i praktična znanja u oblasti pripreme projekata za EU fondove uz podršku eksperta sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti pripreme i implementacije EU projekata.

[/vc_column_text][vc_column_text]Kontakt osoba za više informacija:

gospodin mr.sci. Senad Hromić, Sektor za edukaciju VTK BiH

E-mail adresa: [email protected]

Kontakt telefon: +387 33 566 201[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4”][stm_sidebar sidebar=”6094”][/vc_column][/vc_row]